Jeanette van Berkel sluit zich per 1 september 2021 aan bij het Intigris team. De sportieveling zal vol enthousiasme starten in de rol van Managing Consultant. Ze heeft diverse rollen bekleed waaronder Business Development Manager en Solution Engineer, en is ook werkzaam geweest als Consultant, Trainer, Projectmanager en Zelfstandig Ondernemer. Dit zowel bij grotere bedrijven als SAP Nederland, T-Mobile en Salesforce alsook bij kleinere organisaties en start-ups. Met haar ervaring kijken wij er naar uit dat zij ons team komt versterken! 


Jeanette maakt de overstap van Salesforce naar Intigris. Over de keuze voor Intigris is Jeanette duidelijk: ‘’Ik heb bewust gekozen voor een kleinere organisatie, ik kende Intigris al een beetje en het leek me altijd al een leuk bedrijf. Het is een organisatie met enthousiaste medewerkers, waarvan je merkt dat er sterke behoefte is om te groeien. Intigris heeft daarnaast een goed track-record in Service Cloud en Field Service implementaties”, benoemt Jeanette. ”In die hoek wordt een flinke groei verwacht. Wat mij betreft zijn dit allemaal plussen. En niet onbelangrijk: “Intigris is gehuisvest op een leuke locatie in Amsterdam”.

In de rol als Managing consultant is Jeanette met haar team verantwoordelijk voor een groep van Intigris’ klanten. “Met onze ervaring in het implementeren van Salesforce helpen we onze klanten in de weg naar digitale transformatie. We pakken graag de rol als trusted advisor, om zodoende waarde te kunnen creëren voor onze klant”. Daarnaast gaat Jeanette aan de slag met innovatie en groei binnen het Intigris team.
Leuk feitje over Jeanette: ze doet aan improvisatie theater! Zoals ze zelf zegt is dat ‘goed toepasbaar’ in haar dagelijkse werk.