Nathalie Tijssen is sinds 1 juni 2021 gestart bij Intigris als Senior Delivery Manager. Met haar achtergrond in sales en als project manager is ze een grote aanwinst voor Intigris! Nathalie zal verantwoordelijk zijn voor het managen van onze projecten, waarbij ze onder andere cross-functionele projectteams aanstuurt. Intigris bedenkt en ontwikkelt Salesforce gebaseerde oplossingen voor bedrijven waarin alle gegevens van klanten en relaties gemakkelijk beheerd kunnen worden.

Over Nathalie

Ze is een echte aanpakker en werkt graag onder het mom van ‘’hard lachen en hard werken’’. Met een achtergrond in Microsoft zal zij zich komende tijd gaan storten op Salesforce. Wat zij echt belangrijk vindt in haar werk is zorgen dat de klant tevreden is, dat ze kan leveren wat de klant nodig heeft en dat er sprake is van open communicatie. En onder andere dat maakt Nathalie de ideale Delivery Manager voor ons! Wij kijken er naar uit om samen te gaan werken.

Over Intigris

Salesforce partner Intigris laat bedrijven slimmer werken door IT-innovaties. Intigris voert complete projecten uit op gebied van CRM, Sales en Field Service met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en slim inzetten van cloud technologie. Intigris is sinds 2010 Salesforce partner.