De functie
Intigris is op zoek naar een Force.com Developer die ons komt ondersteunen bij het ontwikkelen van Software as a Service oplossingen, zowel binnen projecten die Intigris bij haar klanten uitvoert alsook bij interne productontwikkeling.

Als Force.com Developer draag je bij aan het functionele en technische ontwerp, de realisatie (programmeren) en het opleveren van SaaS-oplossingen, gebaseerd op Salesforce.com en het Force.com platform.

Verantwoordelijkheden
Een Force.com Developer is bij Intigris verantwoordelijk voor:

 • (ondersteunen bij) het opstellen van functionele en technische eisen voor SaaS-oplossingen;
 • ontwerpen en opstellen van de architectuur voor SaaS-oplossingen;
 • het technische ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van SaaS-oplossingen volgens eerder gespecificeerde eisen, gebruik makend van Apex en VisualForce;
 • opstellen van technische documentatie van de ontwikkelde oplossingen;
 • (ondersteunen bij) eindgebruikerssupport.

Profiel
Om als Force.com Developer bij Intigris succesvol te kunnen zijn streef je altijd naar de allerhoogste kwaliteit en klanttevredenheid, ben je analytisch sterk en kun je goed zelfstandig werken. Je ziet in cloud computing de toekomst en staat te popelen om hieraan je bijdrage te leveren.

Meer specifiek zijn de eisen die aan je worden gesteld:

 • een afgeronde, bij voorkeur technische, WO/HBO opleiding;
 • goede kennis van object-georienteerde methodes en aanpak;
 • bedreven in Java of C#, HTML, XML, Javascript, SQL en web services. Apex en VisualForce is een pré;
 • ervaring met data integratie tooling is een pré;
 • snel nieuwe technologieën kunnen doorgronden en eigen maken;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Intigris biedt
Als Force.com Developer biedt Intigris jou een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een uitstekend salaris. Bij Intigris ben jij mede verantwoordelijk voor de successen en daar deel je ook in mee.

Binnen onze snel groeiende organisatie krijg je de mogelijkheid om in het zelfde tempo mee te groeien en jezelf te ontwikkelen. Deze mogelijkheid wordt je geboden, naast de ruimte voor trainingen en certificeringen (zoals voor Salesforce en Force.com), door de ambitieuze omgeving die er binnen Intigris heerst.

Over Intigris
Intigris is in 2009 opgericht door Hans Nieuwenhuis, een senior business consultant met advieservaring sinds 1997, na zijn studie Elektrotechniek aan de TU Delft, opgedaan tijdens zijn loopbaan bij IBM, PwC Consulting en Coopers & Lybrand.

De kracht van Intigris ligt in het combineren van Smart Business Consulting met diepe kennis van de informatietechnologie; geen IT project zonder een scherpe business case, maar ook andersom, organisatie- en procesverbeteringen op de juiste wijze ondersteund door IT.

Intigris ondersteunt de business door deze te ontzorgen bij het inzetten van IT voor een meer intelligente bedrijfsvoering en ondersteunt IT met een iteratieve, gefaseerde en resultaatgerichte aanpak. Middelen die deze ontzorging en ondersteuning mogelijk maken zijn onder andere Cloud Computing en Software as a Service.

Intigris voert graag complete projecten uit op gebied van SaaS, CRM en Business Intelligence met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en smart inzetten van IT middelen.

Apply Job Form

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, txt, .