De IT-arbeidsmarkt is nog altijd krap en veel IT bedrijven zijn op zoek naar IT professionals. Dat geldt ook voor softwarebedrijf Intigris dat een nieuw talent aan zich heeft weten te binden. Mitchell de Vos (25) is vanaf 1 augustus gestart als Salesforce Consultant. De Vos, die net afgestudeerd is, wordt verantwoordelijk voor het optimaliseren van complexe bedrijfsproblemen bij de opdrachtgevers van Intigris.  

De Vos heeft naast zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam al gewerkt bij FieldBuddy, een product van Intigris, als Software Tester. FieldBuddy is een mobiele en innovatieve fieldservice softwareoplossing die het complete serviceproces van werkbon tot factuur ondersteunt.

Bij Intigris gaat de Vos zich bezig houden met het in kaart brengen van klantwensen, het vertalen van deze klantwensen naar systeem eisen en het coördineren, testen en implementeren van applicaties gebouwd op het Salesforce platform.

Over Intigris

Salesforce partner Intigris laat bedrijven slimmer werken door IT-innovaties. Intigris voert complete projecten uit op gebied van CRM, Field Sales en Field Service met als hoofddoel het verhogen van bedrijfsresultaten door verbetering van de processen en slim inzetten van cloud technologie. Intigris is sinds 2010 Salesforce partner.

Over FieldBuddy

FieldBuddy is een product van IT consultancy Intigris. FieldBuddy is een innovatieve en slimme fieldservice softwareoplossing die het complete serviceproces van werkbon tot factuur ondersteunt. De vooruitstrevende, jonge, dynamische en informele scale-up is gevestigd in Amsterdam. Sinds 2013 helpt FieldBuddy organisaties in het MKB met het efficiënter maken van hun werkprocessen.