Sinds 1 december 2021 mogen wij Carlijn de Haan onderdeel noemen van het Intigris team! Zij is gestart bij ons als Salesforce Consultant. Dat is voor haar geen vreemde functie, want ze maakte maar liefst 6 jaar geleden al kennis met het CRM-systeem toen ze bij een verzekeringsmakelaar werkzaam was. Haar enthousiasme voor Salesforce groeide en ze besloot zelf aan de slag te gaan als Salesforce Consultant. Wij stellen haar aan je voor.

Carlijn over Salesforce

Haar eerste kennismaking met Salesforce was toen het bedrijf waar zij destijds werkte koos voor een Salesforce implementatie. ‘’Die werd toen uitgevoerd door een externe consultant, maar ik was verantwoordelijk voor het beheer en doorontwikkeling van onze eigen Salesforce omgeving’’ vertelt ze. ”Hoe meer ik zag en ontdekte van de software, hoe gemotiveerder ik zelf werd” voegt Carlijn toe. Dat is de reden dat ze een jaar geleden zelf de overstap heeft gemaakt van eindklant naar consultant. Ze zocht naar meer ervaring, afwisseling en uitdaging.

Waarom Intigris?

En dat is ook een van de argumenten waarom ze voor Intigris heeft gekozen. ‘’Wat ik bij Intigris heel duidelijk merk en voel is het teamgevoel. Samen voor het beste resultaat gaan’’ zegt Carlijn. ”Het is een kleiner bedrijf waar iedereen voor elkaar klaarstaat, maar groot genoeg om een ruime kennis in huis te hebben en die kennis met elkaar te delen. Daarnaast vind ik het ’t allerleukste om procesmatig mee te denken met de klant. Om de klantvraag van oplossing terug te brengen naar het probleem. Welk probleem ervaren zij en hoe kunnen wij de klant hierbij helpen?’’ voegt ze toe.
Niet alleen in haar werk zoekt ze naar meer uitdaging, ook privé is dit een terugkomend onderwerp. Zo heeft ze een tijd bij een bowlingvereniging gezeten. Om even iets nieuws uit te proberen. Wij weten wel wat ons volgende teamuitje is…