Vanaf 1 september 2021 sluit Wierish Lachmipersad zich aan bij Intigris als Senior Delivery Manager. Deze fanatieke voetbalsupporter heeft als motto het welbekende ‘’work hard, play hard’’. In de afgelopen 10 jaar heeft hij genoeg Salesforce kennis opgedaan en hij kan niet wachten om deze in te zetten bij Intigris.

Over Wierish

Wierish heeft gewerkt met Salesforce bij vorige IT consultancy bedrijven, waar hij met verschillende soorten klanten heeft samengewerkt. Hij was betrokken bij vele Salesforce implementaties en kan zich door zijn brede Salesforce kennis ‘multicloud’ inzetbaar noemen.
‘’Het is belangrijk dat je flexibel kunt mee bewegen met de klant in deze branche’’ vertelt Wierish. ‘’Op die manier kun je de mogelijkheden van Salesforce naadloos afstemmen op de wensen van de klant. Die mogelijkheden zijn namelijk eindeloos’’.

Zijn functie

De functie bij Intigris kwam per toeval op zijn pad. Wierish zag direct de voordelen van werken bij Intigris: een kleinere partij met een ambitieuze werksfeer en een prachtig kantoor aan het water. ‘’Het feit dat Intigris van het snelle schakelen is en de wil heeft om te groeien spreekt me erg. Ik vind het fijn om me aan te sluiten bij een bedrijf waar collega’s hecht met elkaar zijn. Het managen van diverse klanten en het deliveren van diverse implementaties tegelijk zie ik als een mooie nieuwe uitdaging” vertelt hij.

In de rol als Senior Delivery Manager zal Wierish deel uit gaan maken van de groei én van toekomstige Salesforce implementaties die Intigris mag gaan uitvoeren. Een Delivery Manager moet snel kunnen schakelen, zowel voor de klant als voor Intigris zelf. ‘’Daarbij komt ook jezelf flexibel opstellen en goed overzicht behouden. Dat zijn de kernpunten die je altijd voor ogen dient te houden. Ook is de relatie met de klant, de leverancier en je eigen collega’s van belang’’ volgens Wierish.

‘’Ik kijk er naar uit om deel uit te gaan maken van de Intigris familie en mijn steentje bij te dragen in deze rol’’ – Wierish