Our Blog

Intigris breidt kennis uit met Salesforce certificaten

Regelmatig spijkeren de medewerkers van Intigris hun kennis bij en behalen ze Salesforce certificaten. Lucas van der Ploeg, Technische Salesforce Consultant, heeft recentelijk twee certificeringen erbij gehaald, wat hem op een totaal van vijf Salesforce certificaten brengt. Kid Jansen, Technische Salesforce Consultant, heeft in twee maanden negen extra certificaten gehaald. Hij heeft nu in totaal 16 certificeringen op zak, waaronder Application Architect en System Architect. Esther Drieënhuizen is sinds 26 februari in dienst als Salesforce Consultant en heeft haar eerste certificering binnen. Zij mag zich sinds april Certified Administrator noemen. Volodymyr ‘Vova’ Antoniuk heeft het examen gehaald voor Platform Developer I. Dick en Hans Nieuwenhuis hebben eind april beide het certificaat Sales Cloud Consultant behaald. Elke certificering zien wij als een mooie toevoeging op onze dienstverlening en een mijlpaal waar we trots op zijn.

Intigris is een Salesforce Partner

Salesforce is wereldmarktleider in CRM. De software biedt cloudgebaseerde applicaties voor o.a. sales, services en marketing. Salesforce werkt samen met klanten en partners om de software uit te rollen. Intigris is zo’n Salesforce partner. Developers en Consultants van Intigris hebben allemaal één of meerdere Salesfore certificaten op zak. Wat zijn de voordelen van de Salesforce certificeringen?

1. Vaardigheden uitbreiden

Salesforce biedt verschillende cursussen aan voor administrators, consultants, developers en architects. Door het leren voor het examen kom je in aanraking met nieuwe kennis en ontwikkel je nieuwe expertise die in het vakgebied goed van pas komen. Salesforce is een product met veel mogelijkheden en het blijft zich continu ontwikkelen, waardoor je door een cursus en examen altijd op de hoogte bent van alle laatste vernieuwingen. Ook al werk je elke dag met Salesforce, nog steeds ontdekken medewerkers dagelijks nieuwe functionaliteiten binnen het product.

2. Gecompliceerde uitdagingen zijn geen probleem 

De Salesforce certificaten bewijzen dat je beschikt over kennis van verschillende bedrijfstakken (zoals service, sales en marketing) en deze kennis kunt vertalen naar een technische uitwerking. Door ervaring en kennis ontwikkelt een persoon of bedrijf zich als expert. Deze expert rol is belangrijk, aangezien organisaties graag zaken met experts doen.

3. Concurrentie voordeel

Ten opzichte van een organisatie met medewerkers zonder certificeringen heeft een organisatie met medewerkers mét certificeringen een concurrentievoordeel. Er wordt afhankelijk van kosten, kunde en kennis geselecteerd op de meest ervaren organisatie. Als een prospect bij Salesforce bekend wordt en deze niet vanuit een partner komt gaat Salesforce kijken naar het trackrecord en certificeringen van de partner. Welke partner heeft al projecten in dezelfde branche van vergelijkbare grootte gedaan? Hoe zijn de beoordelingen van die partner? Vaak kijkt er ook een solution architect van Salesforce zelf naar de opportunity en die gaat bedenken wat en hoe er ingericht moet worden en op basis daarvan bekijken welke skills er nodig zijn voor dat project. Vervolgens wordt er weer gekeken welke partners medewerkers hebben met certificeringen die het hebben van de gevraagde skills bevestigen

Lees meer over onze medewerkers.

Leave a Comment