Smarten up
your business.

Onze klanten houden van wat we doen.

"Dankzij Intigris verliep het project soepel dankzij hun uitgebreide kennis van Salesforce en nauwkeurige projectplanning. We hebben genoten van een prettige samenwerking en bevelen ze ten zeerste aan voor de implementatie van Salesforce."

Jeroen Prins
Operationeel manager, Opcharge

"Intigris heeft ons uitstekend geholpen bij de implementatie van de salesforce, waardoor ons bedrijf efficiënter heeft kunnen werken. We danken hen voor het versterken van onze positie in de markt."

Alpha Ventilatie Logo
Shahab Rezaie
Manager bedrijfsvoering, Alpha Ventilatie

"De professionele aanpak en expertise van Intigris hebben onze serviceprocessen efficiënter gemaakt en ze tot een waardevolle partner voor ons bedrijf gemaakt.”

Sjors Stoffelsen
Directeur/eigenaar, ATAG Warmte

"Dankzij het werk dat Intigris heeft geleverd, hebben we een belangrijke stap voorwaarts gezet op het gebied van automatisering en opschoning van gegevens. De open en directe, maar toch ontspannen communicatie heeft zeker bijgedragen aan het succes van ons project."

Wetransfer Logo
Mathieu Kok
Directeur reclamesystemen, Wetransfer
Intigris Salesforce-implementatiepartner

Onze expertise

We ademen Salesforce.

Ons hoog opgeleide en gecertificeerde team beschikt over uitgebreide expertise in het Salesforce-platform. Als salesforce-partner sinds 2010 zorgt onze sterke relatie ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste platformontwikkelingen. Deze samenwerking geeft ons exclusieve middelen, die we gebruiken om onze klanten ten goede te komen.

We geven prioriteit aan het leveren van deskundige Salesforce-cloudoplossingen, zodat de systemen van onze klanten zijn geoptimaliseerd voor hun zakelijke doelstellingen. We zijn trots op onze gecertificeerde samenwerking en verbeteren voortdurend onze Salesforce-expertise om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Beste kwaliteit

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in onze producten en diensten om uw bedrijf optimaal te ondersteunen.

Tijdige levering

We begrijpen hoe belangrijk het is om deadlines te halen, en ons team doet er alles aan om uw projecten op tijd af te leveren.

Voortdurende ondersteuning

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat altijd klaar om je te helpen en biedt de begeleiding en assistentie die je nodig hebt voor een naadloze ervaring.