Carrière bij INTIGRIS

Bekijk onze vacatures.

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Zo ja, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Onze voordelen

Wat maakt werken bij Intigris de moeite waard?

We hebben enkele kernpunten voor je op een rijtje gezet. Als deze bij u passen, reageer dan op een van onze vacatures of dien een open sollicitatie in.

Een prettige werkomgeving

We bieden een open en gastvrije cultuur waar je je snel thuis zult voelen. Je zult een positieve werksfeer ervaren, met behulpzame collega's die je aanmoedigen om je authentieke zelf te zijn. Onze teamleden zijn divers en we omarmen deze diversiteit omdat het frisse ideeën bevordert. Het is belangrijk voor ons om je unieke zelf aan tafel te brengen.

Vrijheid en eigendom

We geven je een aanzienlijke autonomie — de vrijheid om jezelf te zijn en de ruimte om je werk naar eigen inzicht vorm te geven. De enige verwachting is dat je levert en toegankelijk blijft voor je collega's en klanten. Wij geloven dat je gelukkiger en productiever zult zijn als je de volledige verantwoordelijkheid hebt voor je projecten. Dit werd ook ondersteund door onderzoek. Het betekent echter wel dat we verwachten dat je eigenaar wordt, en we laten je dit niet alleen doen. We zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.

Leermogelijkheden

We bieden een steile leercurve, waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt met complexe problemen. Gelukkig ga je deze uitdagingen niet alleen aan; je werkt samen met enkele van de slimste softwareconsultants in het veld. Door middel van projecten, trainingssessies en interne hackathons blijf je je Salesforce-vaardigheden ontwikkelen. Zo word je een echte specialist. Wat je bij ons in 2 jaar kunt leren, kan bij andere bedrijven 5 jaar duren.

Impact maken bij klanten

We werken voornamelijk met kleine en middelgrote klanten die graag snel vooruitgang willen boeken. We hebben niet te maken met grote bedrijven waar projecten vaak langzamer verlopen. Onze consultants vinden onze projecten lonend omdat ze vaak rechtstreeks contact hebben met de leiding van het bedrijf en echt een verschil kunnen maken. In plaats van een ondergeschikte rol bij een grote klant, heb je een grote rol bij een kleinere klant. In deze hoedanigheid kunt u het succes van uw klant echt beïnvloeden en beïnvloeden.

Ruimte om te genieten

We werken hard, maar er is ook genoeg tijd en ruimte om te genieten. We hebben wekelijkse bijeenkomsten en activiteiten. Eens per kwartaal houden we een retrospectieve sessie waarin je je ideeën over je werk en over Intigris kunt delen. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar bedrijfsfeesten of -uitjes, waarbij onze CEO Hans, samen met onze COO Dick, de rol van DJ op zich neemt en het entertainment van de avond begeleidt.