Bedrijf

We maken uw bedrijf slimmer.

Wij zijn een gecertificeerde Salesforce Consulting Partner, toegewijd om bedrijven te helpen slimmer te werken door complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met meer dan tien jaar ervaring als Salesforce-partner hebben we een grondige kennis van Salesforce-cloudoplossingen en kunnen we onze klanten ongeëvenaard advies, configuratie, ontwikkeling en ondersteuning bieden.

Intigris Salesforce Partner

Ons verhaal

Van passie voor technologie naar een team van slimme mensen

Oprichter Hans Nieuwenhuis werkte na zijn studie elektrotechniek aan de TU Delft ongeveer 10 jaar als bedrijfsadviseur in de telecombranche. In 2009 was het tijd om te doen wat hij het leukst vindt. Gedreven door liefde voor geavanceerde technologie richtte hij zijn eigen bedrijf 'Intigris' op. Hans had een duidelijk doel voor ogen: organisaties helpen verbeteren door het gebruik van slimme software. Tegenwoordig werkt Intigris met een team van slimme consultants en ontwikkelaars vanuit het Kraanspoorgebouw op de creatieve NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Intigris Salesforce-implementatiepartner

Onze visie

Stel klanten in staat met innovatieve informatietechnologieoplossingen

Bij Intigris staan we voor innovatie, optimalisatie en informatietechnologie, waarbij we slim bedrijfsadvies combineren met een grondige kennis van informatietechnologie om onze klanten meer mogelijkheden te bieden. Onze gefaseerde en resultaatgerichte aanpak voor de implementatie van IT helpt bedrijven om tot een intelligentere bedrijfsvoering te komen. We gebruiken middelen zoals Cloud Computing en Software as a Service om onze klanten te ondersteunen en het proces zo gestroomlijnd mogelijk te maken.

Intigris Salesforce Partner