Onze diensten

We helpen bedrijven slimmer te werken met Salesforce oplossingen.

Door de implementatie van Salesforce zorgen we voor een intelligentere bedrijfsvoering. Met onze expertise en ervaring weten we technologieën om te zetten in concrete projecten. Wij helpen u de oplossing te vinden die bijdraagt aan het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Oplossingen die u helpen klanten te vinden, te winnen en te behouden.

Ons proces

Ons bewezen proces naar efficiëntie.

Bij Intigris combineren we de voordelen van de watervalprojectaanpak met die van de agile aanpak. Net als bij de watervalmethode beginnen we met een analyse en ontwerp. Het gaat om een globaal ontwerp dat een voldoende duidelijk beeld geeft van kosten, doorlooptijd en oplossing, maar ook voldoende ruimte laat voor details tijdens de uitvoeringsfase. We doen de implementatie en levering volgens de agile methodiek. Op deze manier zorgen we ervoor dat de projectverwachtingen duidelijk zijn en zijn we ook wendbaar tijdens de realisatie.

01
Ontdek

Identificeer de vereisten voor het project, bespreek de doelstellingen van bedrijven en doe deskundige aanbevelingen over de beste manier om dit te implementeren. Een belangrijke stap op weg naar het toekomstige succes van het project.

02
Analyseren

We identificeren uw belangrijkste vereisten en pijnpunten en vormen een duidelijke overeenkomst over de wereldwijde reikwijdte. Van daaruit bepalen we de beste Salesforce-oplossingen, waarbij we de strategie afstemmen op de resultaten.

03
Ontwerp

In de ontwerpfase leggen we een toekomstbestendige basis en een globale blauwdruk voor oplossingen. Budgetten, tijdlijnen en belangrijke functionaliteiten worden vastgesteld, wat de weg vrijmaakt voor het succes van projecten.

04
Realisatie

We implementeren functionaliteit door middel van sprints, waarbij we de ontwikkelingen na de sprint presenteren. Testen en acceptatie volgen om ervoor te zorgen dat het werk aan de verwachtingen voldoet.

05
Implementatie

Samen navigeren we door de implementatie, het bepalen en uitvoeren van releasetijdlijnen. Optioneel wordt training voor eindgebruikers en beheerders aangeboden om een naadloze acceptatie te garanderen.

06
Ondersteuning

Ook na de levering kunt u op verschillende manieren op onze diensten rekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuw project aan te vragen, waarin we deze cyclus opnieuw zullen doorlopen.

Intigris Salesforce-implementatiepartner

Salesforce-advies

Meer succes met betere klantrelaties op één platform.

Salesforce is een cloudgebaseerd CRM-platform (Customer Relationship Management). Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij sprake is van interactie met de klant, zoals marketing, verkoop, commercie en klantenservice. Ontdek hieronder alle Salesforce Clouds die we implementeren.

Sales Cloud

Groei eenvoudig met de juiste verkooptools, waar je ook bent. Laat elke verkoopmedewerker optimaal presteren. Win meer deals als team. En communiceer in realtime met Sales Cloud, nu verbonden met Slack.

Service Cloud

Verzamel alle benodigdheden en expertise op één centrale plek. Bied toonaangevende ondersteuning. Los problemen snel op. En bied je klanten een volledig cloudgebaseerde totaaloplossing met Service Cloud en Slack.

Betrokkenheid bij Marketing Cloud-accounts

Stuur klanten de juiste boodschap op het juiste moment met slimme marketingautomatisering.

Ervaar de cloud

Communiceer met je klanten via meerdere kanalen. Creëer digitale ervaringen waarbij de klant centraal staat. Betrek elk publiek snel met interactieve sites, apps en portals.

CPQ van Salesforce

Verkoop efficiënt met CPQ die rechtstreeks in uw CRM is ingebouwd. Help vertegenwoordigers sneller te verkopen en te winnen met tools en automatisering die elke stap in het proces van offerte tot sluiting vereenvoudigen.

Tableau CRM

Neem slimmere beslissingen met gegevens en analyses. Geef iedereen in je organisatie de mogelijkheid om visualisaties te maken en datagestuurde inzichten te gebruiken.

Advies op het gebied van buitendienst

Verbeter de buitendienst voor productiviteit en klanttevredenheid.

Optimaliseer uw buitendienstactiviteiten met Salesforce Field Service of FieldBuddy. Plan, zet en ondersteun uw (field) medewerkers strategisch om optimale efficiëntie te bereiken. Stroomlijn uw serviceproces, maximaliseer de productiviteit, minimaliseer downtime en zorg voor uitzonderlijke klantervaringen met onze innovatieve oplossingen.

Intigris Salesforce-implementatiepartner
Intigris Salesforce-implementatiepartner

Integratie en ontwikkeling

Transformeer uw Bedrijfsactiviteiten met Naadloze Integraties.

Onze expertise strekt zich uit tot het naadloos integreren van Salesforce met een breed scala aan systemen. Als je vragen hebt over de mogelijkheden van Salesforce-integratie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen het potentieel te verkennen en de voordelen van Salesforce voor uw bedrijf te maximaliseren.

Ontwikkeling van het SalesForce-platform

Bedrijfsideeën omzetten in Salesforce-oplossingen.

Met onze expertise in het ontwikkelen van apps op het Salesforce platform kunnen we u helpen uw unieke bedrijfsconcepten of -processen te realiseren. Onze apps zijn ontworpen om branchespecifieke functionaliteit te bieden die uw bedrijf een concurrentievoordeel geeft, of bestaande processen verbetert voor meer efficiëntie en gebruiksgemak.

Door gebruik te maken van de kracht van de Salesforce AppExchange kunnen we uw klanten helpen vooruit te komen in hun respectievelijke sectoren. Laat ons u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze innovatieve diensten voor app-ontwikkeling.

Intigris Salesforce-implementatiepartner

Technische ondersteuning

Onafgebroken steun voor blijvend succes.

Bij Intigris zorgen we ervoor dat onze dienstverlening ook na het afronden van een project doorloopt. Onze toewijding aan uw succes eindigt niet na de projectoplevering. We bieden voortdurende ondersteuning en services om alles soepel te laten verlopen. Bent u klaar voor nieuwe projecten, dan helpen wij graag met onze beproefde aanpak om geweldige resultaten te bereiken. Zie ons als uw langetermijnpartner die streeft naar uitmuntendheid en constante verbetering.

Intigris Salesforce Partner

Een team of vaste consultant inhuren voor een bepaalde periode

Intigris Salesforce Partner

Ondersteuning voor kleine wijzigingen op basis van vooruitbetaalde uren

Intigris Salesforce Implementation Partner

Faciliteer de acceptatie voor een beter gebruik van het systeem

Heb je een vraag?
Neem contact met ons op 👋

Vul het formulier in en ons team neemt binnen 24 uur contact met u op.
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Fout! Probeer het nog eens.