Onze Quickstarts.

Met Quickstarts kunt u in recordtijd aan de slag. Ze zorgen voor een versnelde implementatie van Salesforce-oplossingen, zodat bedrijven snel gebruik kunnen maken van de krachtige functies van het platform. Deze pakketten vereenvoudigen de integratie en configuratie van Salesforce, waardoor nieuwe gebruikers snel kunnen profiteren van oplossingen op maat.

Intigris Salesforce-implementatiepartner
Snelle implementatie
Verbeterde ROI
Bewezen succes

Onze klanten houden van wat we doen.

"Dankzij Intigris verliep het project soepel dankzij hun uitgebreide kennis van Salesforce en nauwkeurige projectplanning. We hebben genoten van een prettige samenwerking en bevelen ze ten zeerste aan voor de implementatie van Salesforce."

Jeroen Prins
Operationeel manager, Opcharge

"Intigris heeft ons uitstekend geholpen bij de implementatie van de salesforce, waardoor ons bedrijf efficiënter heeft kunnen werken. We danken hen voor het versterken van onze positie in de markt."

Alpha Ventilatie Logo
Shahab Rezaie
Manager bedrijfsvoering, Alpha Ventilatie

"De professionele aanpak en expertise van Intigris hebben onze serviceprocessen efficiënter gemaakt en ze tot een waardevolle partner voor ons bedrijf gemaakt.”

Sjors Stoffelsen
Directeur/eigenaar, ATAG Warmte

"Dankzij het werk dat Intigris heeft geleverd, hebben we een belangrijke stap voorwaarts gezet op het gebied van automatisering en opschoning van gegevens. De open en directe, maar toch ontspannen communicatie heeft zeker bijgedragen aan het succes van ons project."

Wetransfer Logo
Mathieu Kok
Directeur reclamesystemen, Wetransfer