"Bij Intigris voel ik me heel gelukkig als we een klant helpen zijn bedrijf te verbeteren. Het is ook geweldig om te zien hoe slim mijn teamgenoten zijn in het vinden van antwoorden op wat de klant nodig heeft. "

Carlijn de Haan
Salesforce-adviseur

'Wat Intigris zich echter echt onderscheidde, was hun toewijding aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik kreeg de kans om mijn eigen pad uit te stippelen binnen het Salesforce-landschap, ondanks mijn gebrek aan eerdere ervaring. '

Ronny Blom
Salesforce-adviseur

„Op het moment dat ik besefte dat ik de vrije hand had om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te kunnen communiceren met andere collega's in een platte hiërarchie. Dit gevoel van autonomie en verantwoordelijkheid maakt dat ik wil groeien. '

Elzinus van der Kleij
Ondersteuningsmanager

Onze voordelen

Wat maakt werken bij Intigris de moeite waard?

We hebben enkele kernpunten voor je op een rijtje gezet. Als deze bij u passen, reageer dan op een van onze vacatures of dien een open sollicitatie in.

Een prettige werkomgeving

We bieden een open en gastvrije cultuur waar je je snel thuis zult voelen. Je zult een positieve werksfeer ervaren, met behulpzame collega's die je aanmoedigen om je authentieke zelf te zijn. Onze teamleden zijn divers en we omarmen deze diversiteit omdat het frisse ideeën bevordert. Het is belangrijk voor ons om je unieke zelf aan tafel te brengen.

Vrijheid en eigendom

We geven je een aanzienlijke autonomie — de vrijheid om jezelf te zijn en de ruimte om je werk naar eigen inzicht vorm te geven. De enige verwachting is dat je levert en toegankelijk blijft voor je collega's en klanten. Wij geloven dat je gelukkiger en productiever zult zijn als je de volledige verantwoordelijkheid hebt voor je projecten. Dit werd ook ondersteund door onderzoek. Het betekent echter wel dat we verwachten dat je eigenaar wordt, en we laten je dit niet alleen doen. We zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.

Leermogelijkheden

We bieden een steile leercurve, waarbij je jezelf voortdurend uitdaagt met complexe problemen. Gelukkig ga je deze uitdagingen niet alleen aan; je werkt samen met enkele van de slimste softwareconsultants in het veld. Door middel van projecten, trainingssessies en interne hackathons blijf je je Salesforce-vaardigheden ontwikkelen. Zo word je een echte specialist. Wat je bij ons in 2 jaar kunt leren, kan bij andere bedrijven 5 jaar duren.

Impact maken bij klanten

We werken voornamelijk met kleine en middelgrote klanten die graag snel vooruitgang willen boeken. We hebben niet te maken met grote bedrijven waar projecten vaak langzamer verlopen. Onze consultants vinden onze projecten lonend omdat ze vaak rechtstreeks contact hebben met de leiding van het bedrijf en echt een verschil kunnen maken. In plaats van een ondergeschikte rol bij een grote klant, heb je een grote rol bij een kleinere klant. In deze hoedanigheid kunt u het succes van uw klant echt beïnvloeden en beïnvloeden.

Ruimte om te genieten

We werken hard, maar er is ook genoeg tijd en ruimte om te genieten. We hebben wekelijkse bijeenkomsten en activiteiten. Eens per kwartaal houden we een retrospectieve sessie waarin je je ideeën over je werk en over Intigris kunt delen. Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar bedrijfsfeesten of -uitjes, waarbij onze CEO Hans, samen met onze COO Dick, de rol van DJ op zich neemt en het entertainment van de avond begeleidt.

Ons werk en onze cultuur

Ontdek onze unieke cultuur: eigendom, vakmanschap en autonomie omarmen.

Elke organisatie heeft zijn eigen cultuur, en wij vormen daarop geen uitzondering. Het resoneert met jou of niet. Vaak weet je het meteen na je eerste bezoek. Als je bij ons binnenstapt, zul je merken dat iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam is. Je voelt je meteen thuis, zonder dat je je hoeft aan te passen. Is dat niet geweldig? Dit is echter slechts een deel van wie we zijn. Er is meer dat we graag met je willen delen. We definiëren onze identiteit aan de hand van drie pijlers: eigendom, vakmanschap en autonomie. Deze pijlers weerspiegelen hoe we werken en wat we van elkaar verwachten.

Eigenaarschap

Bij Intigris verkrijg je snel verantwoordelijkheid voor projecten en klanten. Wij geloven dat je tot meer in staat bent dan je denkt en het voortouw nemen bevordert snel leren. Collega's zijn er om te helpen, maar omarmen verantwoordelijkheid en hoge normen en streven naar verbetering.

Breng nieuwe ideeën naar voren en wees proactief in je aanpak.
Vakmanschap

We houden van ons vak, vinden plezier in software en complexe uitdagingen. Je werkt samen met slimme, toegewijde collega's, waardoor het werk bevredigend wordt. Hoewel dit niet verplicht is, verwachten we dat je je vak onder de knie hebt en je vaardigheden voortdurend ontwikkelt.

Blijf nieuwsgierig en blijf streven naar verbeteringen.
Autonomie

Voor ons, Intigrants, is autonomie essentieel. Waardeer je eigen ruimte en status binnen de organisatie. Omarm unieke kwaliteiten door meningen te vormen en uit te drukken. Leer van verschillende mensen en betrek klanten bij je visie en begeleid ze naar vooruitgang.

Vertrouw op je visie en neem anderen mee.