Ons werk en onze cultuur

Ontdek onze unieke cultuur: eigendom, vakmanschap en autonomie omarmen.

Elke organisatie heeft zijn eigen cultuur, en wij vormen daarop geen uitzondering. Het resoneert met jou of niet. Vaak weet je het meteen na je eerste bezoek. Als je bij ons binnenstapt, zul je merken dat iedereen uiterst vriendelijk en behulpzaam is. Je voelt je meteen thuis, zonder dat je je hoeft aan te passen. Is dat niet geweldig? Dit is echter slechts een deel van wie we zijn. Er is meer dat we graag met je willen delen. We definiëren onze identiteit aan de hand van drie pijlers: eigendom, vakmanschap en autonomie. Deze pijlers weerspiegelen hoe we werken en wat we van elkaar verwachten.

Eigenaarschap

Bij Intigris verkrijg je snel verantwoordelijkheid voor projecten en klanten. Wij geloven dat je tot meer in staat bent dan je denkt en het voortouw nemen bevordert snel leren. Collega's zijn er om te helpen, maar omarmen verantwoordelijkheid en hoge normen en streven naar verbetering.

Breng nieuwe ideeën naar voren en wees proactief in je aanpak.
Vakmanschap

We houden van ons vak, vinden plezier in software en complexe uitdagingen. Je werkt samen met slimme, toegewijde collega's, waardoor het werk bevredigend wordt. Hoewel dit niet verplicht is, verwachten we dat je je vak onder de knie hebt en je vaardigheden voortdurend ontwikkelt.

Blijf nieuwsgierig en blijf streven naar verbeteringen.
Autonomie

Voor ons, Intigrants, is autonomie essentieel. Waardeer je eigen ruimte en status binnen de organisatie. Omarm unieke kwaliteiten door meningen te vormen en uit te drukken. Leer van verschillende mensen en betrek klanten bij je visie en begeleid ze naar vooruitgang.

Vertrouw op je visie en neem anderen mee.

THe intigris Formula

Our Concrete Beliefs.

We have captured our culture in a set of concrete beliefs, known as the Intigris formula, which is in English as our primary language.

01

Help each other
Don’t just do your own job, also make sure you help your colleagues doing theirs

02

Professional with a sense of humor
Take both your job and having fun seriously

03

Raise the bar
Always try to exceed our clients’ expectations, as happy customers drive our success

04

Embrace feedback
Be open to feedback and share yours, as it will help us grow in our job

05

Take ownership
Manage your projects, be pro-active and don’t wait for others to instruct you

06

Stay hungry
Always be curious and keep on looking for new ways to improve your skills

07

Speak your mind
Develop your own vision and be brave enough to share this at any time

08

A deal is a deal
We are trustworthy,do what we promise and expect others to do the same

Life is more than just work

Effort and enjoyment go hand in hand.

We love our work and take it seriously, but having fun is just as important to us. Additionally, we value our own time and hobbies because we know...there's more to life than work.

Ons verhaal

Van passie voor technologie naar een team van slimme mensen

Oprichter Hans Nieuwenhuis werkte na zijn studie elektrotechniek aan de TU Delft ongeveer 10 jaar als bedrijfsadviseur in de telecombranche. In 2009 was het tijd om te doen wat hij het leukst vindt. Gedreven door liefde voor geavanceerde technologie richtte hij zijn eigen bedrijf 'Intigris' op. Hans had een duidelijk doel voor ogen: organisaties helpen verbeteren door het gebruik van slimme software. Tegenwoordig werkt Intigris met een team van slimme consultants en ontwikkelaars vanuit het Kraanspoorgebouw op de creatieve NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Intigris Salesforce-implementatiepartner