Intigris Salesforce Academy (ISA)

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan de slag te gaan als Salesforce-consultant, maar heb je weinig of geen ervaring met Salesforce? ISA is misschien de juiste keuze voor jou!

Word lid van ISA ->
Intigris Salesforce-implementatiepartner

In de tweede helft van het jaar krijg je nog twee trainingssessies: één over persoonlijk leiderschap en één over beste praktijken.

CARRIÈRE

Wat kun je verwachten op het gebied van salaris en loopbaanontwikkeling?

Elke stagiair start met hetzelfde salaris bij ons bedrijf, ongeacht eerdere werkervaring. Het startsalaris bedraagt €3000 bruto per maand. Na een jaar krijg je een vast contract en een bijbehorende salarisverhoging. We streven ernaar dat je binnen 2 jaar doorgroeit naar een rol als consultant op het middenniveau, vergezeld van een passend salaris.

We zijn vastbesloten om in uw ontwikkeling te investeren, maar we verwachten ook een engagement van u om bij ons te blijven. Daarom hebben we bij aanvang van de stage een studiekostenovereenkomst. Wat betekent dit? Als je binnen 3 jaar besluit om ons te verlaten, moet je een deel van de opleidingskosten terugbetalen. Dit komt neer op €15.000 als je in het eerste jaar vertrekt, €10.000 als je in het tweede jaar vertrekt en €5.000 als je in het derde jaar vertrekt.

Intigris Salesforce Partner

FIT

Is ISA geschikt voor jou?

Als je al wat Salesforce-kennis hebt, is dat een pluspunt. Maar zelfs zonder voorafgaande Salesforce-ervaring kun je beginnen met onze stage. Of je nu net van school komt en de rol van Salesforce-consultant aantrekkelijk vindt of als je meerdere jaren werkervaring hebt, mogelijk als consultant, en je wilt overstappen naar Salesforce, je bent van harte welkom om bij ons te komen werken!

Ons volgende ISA-traineeship begint in het voorjaar van 2024. Als je geïnteresseerd bent of meer wilt weten, neem dan contact onze HR-afdeling.